Három területen is indulnak új képzéseink ősszel.

A kineziológia oldás segítségével életünkben megszüntethetők azok az elakadások, amin nem, vagy csak nagyon nehezen tudunk úrrá lenni.  A kb. három oldásból álló folyamat végére hittel mondhatjuk ki, hogy “képes vagyok, megvalósítani, képes vagyok elengedni azokat a dolgokat, érzelmeket melyek korábban akadályozták az előrelépést az  életemben”.

A módszer megtanulható szeptember közepén induló tanfolyamunkon, amivel egy új hivatásra lelhet.

Jelentkezés: a honlapunkon keresztül, illetve János Péternél (+36209412048)

A “családfelállítás” a család lélek-mezőjének a “megkérdezése”. A módszer rendkívül erőteljes, pontos és hatékony. Egyrészt új fényben láttatja az életünket nehezítő bajokat, betegségeket, kudarcokat, másrészt lehetővé teszi, hogy ezeket a terheket, nagy katarzisokat letegyük. A módszer hatékonyságát az eddigi résztvevők életében történt pozitív változások igazolják.

Akut és krónikus problémák megoldására, a lelki harmónia visszaállítására, vagy személyes kapcsolatok rendbe tételére ajánljuk csoportos foglalkozásainkat.

Jelentkezés: a honlapunkon keresztül, illetve János Péternél (+36209412048)

Az asztrológia egy önismeretre tanító módszer lehet egy ahhoz értő ember kezében. Keresi az életünkben előforduló sorseseményeken keresztül az aktuális feladatainkat és sorselakadásokon keresztül segít eligazodni az életben. Karmikus problémáinkon, nehézségeinken keresztül is megmutathatja, jó úton járunk-e.

Szeptemberben indítjuk ismét I. évfolyamunkat. Jelentkezés a honlapunkon keresztül, vagy Korcsmáros Magdánál (+36209672761) 

Családállításra is lehet jelentkezni, amit Korcsmáros Magda tart.

Egyúttal családállítás képzést is indítunk megfelelő létszám esetén a honlapon jelölt időpontra. Érdeklődés esetén bővebb tájékoztatót küldünk, illetve telefonon is adunk felvilágosítást.

Jelentkezés: János Péternél (+36209412048)

© 2018 Phoenix Selfness Intézet

Kövessen minket: