Menu

Családállító képzés János Péterrel

Próbálja ki új Selfness Család- és Rendszerállító Képzésünket, amelynek során a Bert Hellinger által alkalmazott tudást lehet elsajátítani.

Mi a célja a képzésnek?

Az ÉN-fejlődés (selfness) egyik eszközeként felhasználható eszköz a család- és rendszerállító módszer. A képzés keretén belül bemutatjuk azokat a természeti törvényeket, amiket a családállítás atyja, Bert Hellinger figyelt meg és alkalmaz a munkájában. Ez nagy mértékben segítheti az emberek önismereti munkáját is, hiszen múlt nélkül nincs jövő.

De nemcsak tudást szeretnénk adni azoknak, akik e segítő módszert megismerik, hanem arra törekszünk, hogy alkalmazni is tudják majd a leendő családállítók a tudásukat mint a probléma megoldások egyik eszközét.

A képzés időpontja: 2017. október 20-22.

A teljes időtartama: 10x3 nap (10 modul), amely magában foglalja az elméletet és a gyakorlatot is. Az őszi időpontok: nov. 10-11., dec. 1-3.

Tehát 2018-ban még van 7 alkalom + a vizsga. Erről többek között, ha már aktuális, a Stúdió weboldalán olvashatnak.

A képzés mindig péntekkel kezdődik: 15-20 óráig, szombaton és vasárnap: 10-18-ig tart. 

Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, aki már valamilyen segítő foglalkozást folytat vagy folytatott. De minden érdeklődőt szívesen látunk, aki erre az önismereti fejlesztő útra szeretne lépni.

A képzés vezetője: János Péter PhS
Oktató társai: Korcsmáros Magda PhS, János Alex, Dr. Mazurek Magda és Detkovics Éva

Egy modul 45 000,- azaz negyvenöt ezer Ft. Ha valaki egyben kifizeti az egész képzést, akkor 400.000,- Ft, ha két részletben, akkor 420.000,- Ft. További részletfizetési kedvezmények ösztöndíj kérelemmel, egyéni elbírálással lehetségesek. 

A képzés végén a hallgatók a Phoenix Selfness Intézet Selfness Család és Rendszerállító oklevelét kapják meg.

A képzés további részleteiről János Péternél lehet érdeklődni a +36 20 941 2048-as telefonszámon.

 
Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?