Menu

Családállító képzés

2017-ben is folytatjuk új Selfness Család- és Rendszerállító Képzésünket, amelynek során a Bert Hellinger által alkalmazott tudást lehet elsajátítani.

Mi a célja a képzésnek?

Az ÉN-fejlődés (selfness) egyik eszközeként felhasználható eszköz a család- és rendszerállító módszer. A képzés keretén belül bemutatjuk azokat a természeti törvényeket, amiket a családállítás atyja, Bert Hellinger figyelt meg és alkalmaz a munkájában. Ez nagy mértékben segítheti az emberek önismereti munkáját is, hiszen múlt nélkül nincs jövő.

De nemcsak tudást szeretnénk adni azoknak, akik e segítő módszert megismerik, hanem arra törekszünk, hogy alkalmazni is tudják majd a leendő családállítók a tudásukat mint a probléma megoldások egyik eszközét.

A képzés időpontjai: 

egyeztetés alatt

A teljes időtartama: 7x3 nap, amely magában foglalja az elméletet és a gyakorlatot is.

Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, aki már valamilyen segítő foglalkozást folytat vagy folytatott. De minden érdeklődőt szívesen látunk, aki erre az önismereti fejlesztő útra szeretne lépni.

A képzés vezetője: Dr. János Péter, valamint oktató társai: Dr. Korcsmáros Magda, János Alex, Dr. Mazurek Magda és Detkovics Éva

A képzés végén a hallgatók a Phoenix Selfness Intézet Selfness Család és Rendszerállító oklevelét kapják meg.

A képzés további részleteiről Dr. János Péternél lehet érdeklődni a  +36 20 941 2048-as telefonszámon.

 
Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?