HOROSZKÓPKÉSZÍTÉS

Asztrológiai szolgáltatásaink egyik fontos eleme a személyre szabott horoszkópkészítés, amit a már megtörtént, megélt életesemények ismeretében pontosítunk.

SPIRITUÁLIS RADIX

A Spirituális Rádix segíti az emberek boldogulását, kiteljesedésüket és szeretetteljes harmonikus egységüket megteremteni.

BOLYGÓOLDÁS

Ahogy az állatövi jegyeket meg tudjuk feleltetni a meridiánoknak, a bolygókat is megfeleltethetjük az egyes akupresszúrás pontoknak. Ez a bolygóoldás lényege.

Asztrológia képzéseink

Az asztrológia tradicionális ágának oktatása mellett a Spirituális Radix alapjait is el lehet nálunk sajátítani.

A tanfolyamok feltétele: asztrológiai, kineziológiai (TfH) ismeretek megléte. A rendszer egy 8×2 napos tanfolyam alatt sajátítható el, amely után az egyéni munkát egy speciális számítógépes program is segíti. E tudást elsajátítva megérthetjük karmikus feladataink eszköz- és feltételrendszerét, valamint lehetővé válik, hogy megvalósítsuk a mindennapjainkban önmagunkat.

Bolygóoldás a Horoszkópban” elnevezésű képzésünk során egy teljesen újszerű módszert lehet elsajátítani, amellyel életünk éppen aktuális problémáit oldhatjuk meg egyszerűen a testáramkörök, az izomtónusok és a naprendszer bolygóinak segítségével. Az elsajátítás előképzettséget nem igényel.

Következő asztrológia képzéseink