Menu

Spirituális Radix

Az asztro-kineziológia egyik új ága, amelyet PhS János Péter és Phs Korcsmáros Magda fejlesztett ki és terjesztett el. A Spirituális Radix segíti az emberek boldogulását, kiteljesedésüket és szeretetteljes harmonikus egységüket megteremteni. Egyszerre használja az antropozófia, az asztrológia és a kineziológia tudományát, hogy egy magasabb rendű spirituális harmóniához segítse az embereket fizikai, éteri, asztrális és mentális szinteken. 

Ez a módszer azért kapta a Spirituális Radix nevet, mert visszanyúl a gyökereinkig, és mert utat mutat, hogy merre haladjunk egészségesen, boldog kiegyensúlyozottságban a kiteljesedés felé.

Gyökereink a születés pillanatában vannak, amikor is feltöltődünk azokkal az energiákkal, amik abban a „pillanatban" a kozmoszra jellemzőek. 

Mire használható ez a módszer?

Segítséget nyújt tanulási nehézségekkel küzdőknek (olvasás-, írás-, számolási gondok), vizsgadrukk vagy versenyláz esetén, pszichoszomatikus betegségben, szorongásban, stresszben szenvedőknek vagy önértékelési zavarral küszködőknek. 

Csökkenti a szenvedélybetegségek, pánikbetegségek, allergiás tünetek, panaszok, beszédhibák tüneteit, könnyebben elviselhetővé teszi a párkapcsolati, házassági, családi problémákat, valamint feloldja a további fizikai és lelki traumákat.

Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?