Menu

Kapcsolat

Elérhetőségeink

Phoenix Selfness Intézet

1111 Budapest
Karinthy Frigyes út 22. III/3.

Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel/Fax: +36 1 787 35 34

Intézetünk Budapesten a 11. kerületben (Újbudán) a Móricz Zsigmond körtér közelében található a Karinthy Frigyes út 22. szám alatt. A kapucsengőn a 22-es kódot kell beütni, a stúdió a 3. emeleten a lifttel szemben a 3-as lakásban van. 
 
Megközelítés tömegközlekedéssel:
 
A Móricz Zsigmond térről a 6-os villamos vonalán gyalogosan haladva mintegy 3 percre vagyunk. A Móricz Zsigmond tér megközelíthető a 7-es, 107-es, 188E-s, 240E-s, 272-es és a 33-as számú buszokkal, valamint a 61-es, 18-as, 19-es, 41-es, 49-es és a 47-es számú villamosokkal, illetve a 4-es metróval. 
 
A 6-os villamossal Pest felől érkezve a Karinthy Frigyes úti megállónál kell leszállni, ahonnan 1 perc sétával lehet eljutni hozzánk. (További részletes információ a http://www.bkk.hu/menetrendek/ oldalon található.)
 
Megközelítés személygépkocsival:
 
A Szabadság híd felől, a Bartók Béla úton érkezve a Lágymányosi utcába kell kanyarodni, majd balra a második utcán, a Bercsényi utcán keresztül lehet elérni a Karinthy Frigyes utat. Innen balra a Vak Bottyán utcában vagy a Karinthy Frigyes úton lehet parkolót találni.
 
A Petőfi híd felől érkezve az első nagy kereszteződésnél a Karinthy Frigyes utat kell választani, majd a negyedik, azaz a Vak Bottyán utcában lehet megállni vagy a Karinthy Frigyes úton.
 
A Bocskai út felől az Allee bevásárlóközpont irányából érkezve a Bercsényi utcán át közelíthető meg a Karinthy Frigyes út.
 
Parkolás:
 
A ház előtt és a szomszédos utcákban lehet az autóval leparkolni. Hétvégén és hétköznapokon este 18 óra után ingyenes, azon kívül 350 Ft/óra a parkolási díj hétköznapokon este 18 óráig. A Karinthy Frigyes út páratlan oldala másik parkolási zónába esik, ott 175 Ft-ért lehet óránként parkolni. Hétvégén és ünnepnapokon a parkolás ingyenes.

Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?