Menu

Kineziológus képzéseink

 

Az egyéni kineziológiai terápiák mellett kineziológus képzés is folyik Stúdiónkban. Az alábbi ágak elsajátításához a lentebb meghirdetett időpontokban indulnak kurzusok.

One Brain

A résztvevők megtanulják a kineziológia alapjait, az izomtesztelést, valamint megismerkednek a rendszer gerincét alkotó érzelmi barométerrel és a stresszoldásra szolgáló technikákkal. A program a hangsúlyt a tanulási problémákra, a dyslexia különböző formáira és azok korrekciójára helyezi. A tanult technikák segítségével mind az érzelmi, mind a fizikai energiákat felismerjük, és működésüket pozitívan befolyásolhatjuk. 

Ezután a tanfolyam után mindenki másként tekint majd az emberekre - és saját magára is. Előtérbe kerülnek testi jellegzetességeink, illetve a bennünk kódolt kommunikációs és kapcsolatbeli problémák és azok korrekciói, melyek a "szavaknál hangosabban" árulkodnak ügyfeleink, ismerőseink és szeretteink jelleméről, jellegzetes viselkedési formáikról.

Őseinkhez, szüleinkhez, testvéreinkhez, barátokhoz, partnerekhez, otthonainkhoz, bolygónkhoz, világegyetemhez és az Istenhez kapcsolódó stresszeink, félreértéseink, viszonyaink is tisztázódnak a képzés során. A meridiánok energiájának felhasználásával fájdalomcsökkentési technikákat is el lehet sajátítani. 

A kurzus egyik része felöleli az életutunkat az anyaméhtől egészen felnőttkorunkig a később elsajátított belső tudásunkkal, szexuális mintákkal kapcsolatos félelmeinket, fóbiáinkat és függőségeinket. 

A fenti nagyobb kurzusok mellett mini-tanfolyamokat is szervezünk, amelyeknek előfeltétele "A kineziológia eszközei" c. tanfolyam elvégzése. Ezek a tanfolyamok továbbképzés jellegűek, a leggyakrabban előforduló emberi problémák legegyszerűbb "oldásának" lehetőségét tárja elénk. 

A tanfolyam tudásanyaga:

I.: A kineziológia eszközei: a résztvevők megtanulják a kineziológia alapjait, az izomtesztelést, valamint megismerkednek a rendszer gerincét alkotó érzelmi barométerrel és a stresszoldásra szolgáló technikákkal.

II.: Tanulási képességek fejlesztése: Ez a program a hangsúlyt a tanulási problémákra, a dyslexia különböző formáira és azok korrekciójára helyezi. Továbbfejleszti az izomtesztelés és a stresszoldás technikáit, összehangolva a két agyféltekét - innen a rendszer neve: "One Brain", azaz "Egy Agy".

III.: Testkód: Ez után a tanfolyam után mindenki másként tekint majd az emberekre - és saját magára is. Előtérben a testi jellegzetességeink, illetve a bennünk kódolt kommunikációs és kapcsolatbeli problémák és azok korrekciói állnak.

IV.:"Egy Agy" haladóknak: A tanfolyamon a dyslexiát kiváltó érzelmi okok állnak a középpontban. Az itt tanult technikák segítségével mind az érzelmi, mind a fizikai energiákat felismerjük, és működésüket pozitívan befolyásolhatjuk.

V.: Szavaknál is hangosabban: A "Testkódban" tanultak elmélyítése a célja ennek a programnak. Az összes szerkezeti jelleg terítékre kerül, melyek a "szavaknál hangosabban" árulkodnak ügyfeleink, ismerőseink és szeretteink jelleméről, jellegzetes viselkedési formáikról.

VI.: Szerkezeti idegtan: Ez a program összefoglalja és kiegészíti az eddig tanultakat. A szervezet ideg- és energiarendszere, fájdalomcsillapítás, valamint fóbiák, függőségek és rögeszmés viselkedések oldása áll előtérben.

VII.: Viszonyok Veszélyben: Őseinkhez, szüleinkhez, testvéreinkhez, barátokhoz, partnerekhez, otthonainkhoz, bolygónkhoz, világegyetemhez és az Istenhez kapcsolódó stresszeink, félreértéseink, viszonyaink tisztázódnak ebben a programban.

VIII.: Testáramkörök, fájdalom és megértés: További fájdalomcsökkentési technikák meridiánok energiájának felhasználásával. Baleseti stresszek oldása, perelandra esszenciák, korlátaink a választásban: elkerüléseink, mozgásunk alapja a 18 izomcsoport.

IX.: Gyermekkor, szexualitás és öregedés: Ez a program felöleli az életutunkat, az anyaméhtől a napjainkig elsajátított belső tudásunkkal, szexuális mintákkal kapcsolatos félelmeinket, fóbiáinkat és függőségeinket.

X.: Serdülőkor érettség és szeretet: A módszer legegyenesebb szembehelyezkedése ez az eltagadott hitrendszerekkel. A célja, kihúzni a szögeket önmagunkból, melyekkel saját magunk ácsolta keresztjeinkre szegeztük magunkat, mikor megtagadtuk személyes egységünket.

 

Touch for Health

Gyógyító érintés a neve annak a neuromuskularis biofeedback technikának, amelyet a kiroterápia, a kineziológia, az akupunktúra, a pszichológia és a táplálkozástudomány eredményeinek felhasználásával fejlesztettek ki. A módszer a maga teljességében szemléli az embert, és alkalmazása során legalább akkora jelentősége van a megelőzésnek, mint magának a kezelésnek.

A tanfolyam tudásanyaga:

II. tanfolyam: A meridián óra, az öt elem törvénye, akupresszúrás pontok, napszak-balansz, szín-balansz, stresszleépítés, túlenergia pontok alkalmazása, további izmok.

III. tanfolyam: Akupresszúrás pontok használata, reaktív izmok, pulzus teszt, tibeti energiaformáció, további 14 izomtesztelése.

IV. tanfolyam: Fájdalomcsillapítási technikák, az élelmiszerek, kemikáliák hatásai, azok tesztelése, az allergiák, érzékenységek korrekciói, fagyott izmok, gerincreflexpontok.

 

Brain Gym

Tanulási problémák oldása érhető el ezzel a módszerrel. Egyszerű mozgásgyakorlatokkal, a modern agykutatás eredményeinek felhasználásával tesszük aktívvá az agyat. Összehangolja az agyféltekéket, központosít, behangol, pozitívabbá tesz.

A tanfolyam tudásanyaga:

I. tanfolyam: Pozitív hozzáállás, látás, hallás, írás, testmozgás balansz és az agyféltekék összehangolása.

II. tanfolyam: Lateralitás, kommunikáció, központosítás, szervezés, fókuszálás balansz, háromdimenziós behangolás.

 

Stress Release

Ez a módszer a distressz hatékony kezeléséről szól. E képzés keretében elsajátítható az érzelmi stresszoldó technikák, kifejleszthetők túlélési minták, érzelmekkel ellenőrizhetővé válnak a szervreflexpontok, valamint a depresszió, a függőségek és a fóbiák is leküzdhetők lesznek ennek segítségével.

A tanfolyam tudásanyaga:

I. tanfolyam: A stresszt befolyásoló tényezők - a jobb és bal agyfélteke jellemzői és működése - érzelmi stresszoldó technikák.

II. tanfolyam: A változás szükségessége, életünk céljai, szervezetté válás, a halogatás felszámolása, az ízületi ropogások megelőzése, túlélési minták kifejlesztése.

III. tanfolyam: Érzelmek és meridiánok (testünk kiegyensúlyozása érzelmekkel, Gamma I. és Gamma II. izomtesztelés és korrekciók, szervreflexpontok ellenőrzése érzelmekkel, fájdalom megszüntetése érzelmekkel)

IV. tanfolyam: Fóbiák, függőségek, megrögzött viselkedésformák és ezek oldása, pszichológiai fonákság, Callahan-technika, az öt elem törvénye és az érzelmek. Ingerlékenység, düh, ellenségeskedés, zavar, szomorúság, bánat, bűntudat, magányosság és depresszió oldása.

Vissza a tetejére

Kineziológus kézéseink időpontjai

December 2017
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Phoenix Selfness Intézet, Budapest, Magyarország
Dátum :  2017-12-15
16
Phoenix Selfness Intézet, Budapest, Magyarország
Dátum :  2017-12-16
17
Phoenix Selfness Intézet, Budapest, Magyarország
Dátum :  2017-12-17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szeretne többet tudni programjainkról?