Menu

Módszereink a kineziológiában

Hazánkban talán a legelterjedtebb a One Brain módszer, ezt használjuk mi is. Ez nyújtja talán a legkomplexebb és legholisztikusabb lehetőségeket. Az érzelmi okokat helyezi előtérbe, és azt vallja, hogy az ember minden döntését, választását, a múltban megélt élményeik, érzelmeik befolyásolják. Az érzelmi energiák harmóniába hozásával megteremti a lehetőséget, hogy az egyén aktivizálhassa az energiáit a belső és külső növekedésre, gyógyulásra.

Neuro-kineziológia

Ez egy olyan kineziológiai alapú módszer, amelynek alkalmazásával fokozhatók tanulási képességeink, nőhet kreativitásunk, cselekvésünk összhangba kerülhet a környezetünkkel. Mindezt a különböző agyi területek és pályák összehangolásával érjük el.

A LEAP az egyik legsikeresebb program a közepesen súlyos, egyedi tanulási nehézségekkel küzdő, beleértve az agykárosodott (sclerosis multiplex, stroke) gyermekek és felnőttek kezelésében is. Javítja az agy működését, a durva és finom motoros készségeket. Gyermekeknél és fiataloknál segít tanulási nehézségek, motiválatlanság, önbizalomhiány, valamint különböző érzelmi zavarok esetén. Felnőttkorban főleg alvászavarok, allergia, szociális fóbiák, Burnout szindróma és depresszió ellen is megoldást biztosít.

A kezelés során fekvő helyzetben helyezkedik el a páciens és izomtesztelés segítségével felderíthető, mely agyi területeken akadályozott az információáramlás. A tesztelést követően akupunktúrás pont kombinációk összefogásával korrigáljuk a blokkolt területet.

A LEAP egyedülállósága, hogy speciális akupunktúrás pontok érintésével, különböző agyi területekre és agyi pályákra tudunk hatást gyakorolni. Ezáltal egy adott agyi terület vagy pálya közvetlenül érhető el és stressz mentesíthető, mely tartós pozitív változást hoz létre. Többszöri, terápiás alkalmazása után jelentősen javul a helyzetfelismerés, a problémamegoldó-képesség, az agyi teljesítmény várhatóan maximalizálódik, akár stressz-helyzetben is.

Ez a technika egy igen szigorú, több lépésből álló program, melyben meghatározott a kezelés sorrendisége is. A hosszú távú, tartós eredmény eléréséhez az első, esetenként a második alkalom után valószínűsíthető, hogy a továbbiakban hány kezelésre van még szüksége a páciensnek. A kezelés fájdalommentes, nyugtató hatású és semmilyen eszközt nem igényel (akupunktúrás tű alkalmazása nélküli).

János Péter 2013. március 26.-i előadása a kineziológiáról, bemutató kezeléssel.

Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?