Menu

Rólunk

Az 1992 óta működő Stúdiónkban tapasztalt pszichológus, kineziológus, asztrológus és lélekállító szakemberek dolgoznak. János Péter PhS és Korcsmáros Magda PhS a kineziológia egyik új ágának, a kineziológiát az asztrológiával ötvöző Spirituális Radix is a megalkotója, amit nem csak, hogy alkalmaznak, de tanítanak is. Családállítást, kineziológiai oldást vidéki helyszíneken is tartanak.

A Phoenix Selfness csapata

 

Péter a hazai kineziológia egyik meghatározó szakemberévé vált az 1990-es évektől folyamatosan fejlesztett tudásával. Gyerekek, felnőttek, férfiak és nők problémáira mindig talál kézenfekvő megoldást. Több évtizedes munkássága során több ezer ember kért és kapott tőle segítséget.

Magda fő területe az asztrológia, szakértelmét hosszú évek gyakorlatával alapozta meg. Ma is rendületlenül oktat, elemez és tanácsot ad, ahogyan a csillagok üzenik. De tudását könyvekben is összefoglalta már.

Noha János Alex a legfiatalabb a Stúdióban, már ő is komoly tapasztalattal rendelkezik. A kineziológia és családállítás mellett lélekállítással is foglalkozik akár angol nyelven is. Alex is több könyv szerzője.

Mácsikné Kata pedig a tradicionális asztrológia oktatásában vesz részt, a Stúdió csapatának elismert szakembere.

Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?