Menu

Dr. János Péter

Janos PeterA Stúdió vezetője, pszichológus, kineziológus, Hellinger-terapeuta, tanár, egyetemi oktató.

Munkájának fő eszköze a kineziológia, de neuro-kineziológiával is foglalkozik, tanít, családleképezéses hétvégéket tart Budapesten és vidéken is.

A Magyarországi Kineziológusok Szövetségének az alapítás óta (1992) az elnöke, 5 ág nemzetközi aktív oktatója. Előadásokat is vállal Budapesten és vidéken is. Rádiós és tévés műsorok állandó szakértője.

Magyarországon 1992 nyarán elsőként hozott létre egy kineziológiával foglalkozó Stúdiót (Phoenix Stúdió), majd ez év szeptemberében a Magyarországi Kineziológusok Szövetsége (MKSz) az alakuló közgyűlésén a Szövetség Elnökévé választotta.

Jelentős szerepe volt abban, hogy a MKSz-t az IKC (Nemzetközi Szövetség) felvette tagjai sorába. Kezdettől fogva szívén viseli a kineziológia sorsát, ennek a munkának él, terjeszti, előadásokat tart, oktat és segít a hozzáfordulókon. A Miskolci Bölcsész Egyesület Nagy Lajos Király Magánegyetemén saját jegyzetéből "Pre- és Perinatális" pszichológiát tanított pszichológus hallgatóknak. Ez a kutatási területe, erről a témáról írta nagydoktori disszertációját.

A családállítást a leképezés megalkotójától, Bert Hellingertől személyesen is tanulta, de Volf Büntig, Wilfried Nelles, Angszter Mária és Peter Orbán is kiváló tanítói voltak.

Azóta több ezer problémás esetet sikerült megoldania, családállításokat Budapesten és vidéken is végez.

Korcsmáros Magdával egy új ágát is létrehozták a kineziológiának, amely magában foglalja a kineziológia alapjait, az antropozófiai nézeteket, a pszichológiát és az asztrológiát is. Az új irányvonalat 2001-ben mutatták be a Magyarországi Kineziológiai Világtalálkozón, ami a Spirituális Radix nevet kapta.

Ágak és oktatóik:

One Brain: Carol Ann Hontz ; Alap és Haladó Oktatói: Gordon Stokes, Daniel Whiteside
Speciális One Brain oktató, ami világviszonylatban is az elsők közé helyezi.
Leap ( Learning Enhancement Advanced Program) Környezeti hatások – A különböző agyi területek és pályák integrálását szolgáló módszer, alkalmazásával a tanulási képességek fokozódnak Dr. Charles Krebs, Ph.D.
Touch For Health: Oktatói: Aria Den Hartrog, Mesterkurzus: Dr. John F.Thie
Stress Release: Aria Den Hartog, Oktatói: Dr.Wayne W.Topping
Edu - K: Liselotte Hilgers-Welsch, Cay Mc Carrol, Do - Ri Rydl, Oktatói: Ferdinand Gstrein.

Elérhetőségek

Dr. János Péter

1111 Budapest
Karinthy Frigyes út 22. III/3.

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: +36 20 941 2048

 
Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?