Menu

Dr. Korcsmáros Magda

Dr. Korcsmáros MagdaPszichológus, asztrológus, kineziológus és Hellinger-terapeuta.

Jelenleg a Stúdióban tanít asztrológiát (kis csoportokban) pszichológiai megközelítésekkel ötvözve. Egyéni foglalkozásokon olyanokat fogad, akiknek önismeretre és probléma megoldásra van szükségük. Budapesten és vidéken  egyaránt végez egyéni terápiát, önismereti elemzést, problémamegoldó tanácsadást és csoportos családleképezéseket.

Négy kineziológiai ág nemzetközi oktatója és a Spirituális Radix egyik megalkotója. Előadásokat vállal vidéken és Budapesten is. A Magyarországi Kineziológusok Szövetségének alapító tagja.

Több évtizede, 1969 óta foglalkozik asztrológiával. A ’70-es évek végén többek között Juhász Schlatter Viktortól, Kalo Jenőtől és Dr. Dubravszky Lászlótól is tanult, majd a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán szerzett oklevelet.

1996-ban látott napvilágot „A karma az asztrológiában” című könyve, amelynek második bővített kiadása 2007 nyarán jelent meg. Ebből a nézetből alakult ki és vált később szintézissé össze a „Spirituális Radix” kineziológiai  módszer, amelyet János Péterrel közösen alkottak meg, és amit 2001-ben mutattak be a Magyarországi Kineziológiai Világtalálkozón.

Nagy tisztelője Bert Hellinger munkásságának és terápiájának, amelynek eredményeképpen elvégezte azt a módszert, amely az ősöktől átvett viselkedési mintákat mint a problémák gyökereit célozza meg és nyújt lehetőséget a  résztvevőknek a gyógyulásra a családjuk leképezésével.

Elérhetőségek

Dr. Korcsmáros Magda

1111 Budapest
Karinthy Frigyes út 22. III/3.

Email:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: +36 20 967 2761

Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?