Menu

János Alex

János AlexKineziológus, négy kineziológiai ág nemzetközi oktatója, Hellinger-terapeuta, lélekállító. Egyéni és csoportos család- és lélekállításokat is vállal, akár angol nyelven is.

1992 óta foglalkozik kineziológiával, a One Brain, Stress Release és Touch for Health kineziológiai ágak nemzetközi oktatója, több TfH és SR jegyzetet ő fordított magyarra. 2006 óta a kineziológiáról teljesen áttért a tapasztalatai alapján kifejlesztett lélekállításnak elnevezett módszerre.

A Hellinger-terápiával az első magyarországi tréningeken ismerkedett meg. Szakmai tudását többek közt Arnold és Eva Polivkától szerezte, de tanult személyesen Bert Hellingertől és Peter Orbantól is.

2006 májusa óta vezet családállításokat, máig több száz leképzéssel segített a hozzá fordulóknak megtalálni problémáikra a megoldást és helyüket az életben. A család- és lélekállítás mellett a szintén általa kifejlesztett Szeretetteljes Tükör tanfolyammal is foglalkozik, ahol mindenki megtanulhat saját maga és környezete segítőjévé válni.1992 óta foglalkozik kineziológiával, a One Brain, Stress Release és Touch for Health kineziológiai ágak nemzetközi oktatója, több TfH és SR jegyzetet ő fordított magyarra.

A Hellinger terápiával az első magyarországi tréningeken ismerkedett meg. Szakmai tudását többek közt Arnold és Eva Polivkától szerezte, de tanult személyesen Bert Hellingertől és Peter Orbantól is. 2006 májusa óta vezet családállításokat, máig több száz leképzéssel segített a hozzá fordulóknak megtalálni problémáikra a megoldást és helyüket az életben. A családállítás mellett lélekállítással is foglalkozik.

Nyelvtanár, 1993 óta sportoktatóként is dolgozik. Személyes weboldala itt érhető el.

 {youtube} https://youtu.be/ufTtq3nGZMQ{/youtube}

Elérhetőségek

János Alex

1111 Budapest
Karinthy Frigyes út 22. III/3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: +36 20 333 9292

Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?