Menu

Rapai Katalin

Rapai Katalin vagyok. 16 éve az önismeret és öngyógyítás útján. 3 éve a Theta Healing es Transzcendens technikákat gyakorlom. Londonban élek.

Célom az életöröm, az életszeretet és annak a lehetőségnek az átadása, ami ide vezet.

Ezer és egy könyvet olvastam boldogságról, szeretetről, megbocsájtásról, de kimagaslóan tűz eszem es erőm sem vitt még a közelükbe sem. Fel sem tudtam ismerni ezeket az alapvető emberi és minőségi élethez szükséges energiákat, és ha mégis, akkor megijedtem. Rengeteg módszert tapasztaltam meg, hogy jobbá és élhetővé tegyem az életem és bár sosem szenvedtem sokáig hiányt semmiből, valahogy mégsem volt igazan jó. Annyi minden tapasztalás és fájdalom okán zártam el magamban az életet. Mire a Theta és a transzcendens világ megérkezett az életembe, már egy hermetikusan zárt félelem vezérelte és önmarcangoló világot éltem. 

Ma már egyre többször tapasztalom az igaz életörömöt magamban, amiről tudom, NEM kell kompromisszumokat kötnöm félmegoldásokkal es megkeresni benne a jót, hanem azt teremtem, ami igazán és számomra örömteli.

A Theta Healing technika megtanít a bátorságra és a forrással való kapcsolatra, ami a vágyak megéléséhez és a célok eléréséhez vezet. Hitet es bizalmat ad a világban és önmagukban.

Ami számomra a legfontosabb élmény a Theta Healing módszerében, hogy már nem érzem magamat az örömtől és a forrástól elszakadva. A nehézségek és a meg-megjelenő drámák és félelmek világa gyorsabban tűnik el, és már tudom engedni, hogy az élet csak történjen.

Ha ezt lefordítom egyszerűbben. Régen kerestem a szórakozást, az életet, megmagyaráztam mindent, hogy biztonságossá es állandóvá tegyem.

Ma csak egyszerűen szeretek élni.

Elérhetőségek

Rapai Katalin

1111 Budapest
Karinthy Frigyes út 22. III/3.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: +44 791 999 5449

Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?