Menu

Történetek

Ezen a helyen barátaink, ismerőseink mesélnek a közös foglalkozásokról, oldásokról, a megszerzett harmóniáról, régi önmagukról.

Ugyanakkor szeretettel és érdeklődéssel várunk ide további élményeket, tapasztalásokat valamely elérhetőségünkön. A történeteket szerkesztés után közöljük.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy megismertem a stúdió által nyújtott szolgáltatásokat (asztrológia, kineziológia, családállítás). Magdának, Péternek, illetve a módszereiknek köszönhetően rengeteg pozitív változást tapasztalok magamon.
 
Megoldódott az a problémám, amellyel eredetileg felkerestem őket, ami egy egészségügyi probléma/tünet volt. Emellett azonban több egyéb nehézségen lettem túl a segítségükkel, valamint olyan problémáim oldódtak meg, amelyeknek nem is voltam tudatában korábban, olyan jól érzem magam, ahogy nem is gondoltam, hogy lehetséges.
 
Összességében elindultam egy olyan úton, amelyen mindig is szerettem volna haladni, boldogabb, kiegyensúlyozottabb, elégedettebb lettem. Nehéz kifejezni azt a tiszteletet és hálát, amit érzek, ezért csak: köszönöm." Éva története

 

"Lassan 30 éve háborúztam anyámmal. Igazi békét sosem tudtunk kötni. Pár hónappal ezelőtt megindult bennem valami. Csak jött és jött és elárasztott a düh, a harag, a keserűség, és egyre jobban "fájtam". Éreztem, hogy nincs már halogatás, itt az idő, rendbe kell tenni a dolgokat belül. Szenvedtem nagyon. És ekkor kerestelek meg Téged, Péter. Elmentem az első oldásra, és elindult belül valami.
 
Pár hét múlva jelentkeztem a Hellingeri-állításra, ahol Magdád jelenléte külön áldás volt számomra. És szépen alakultam belül. Alig néhány nap múlva a következő dolog történt. Felhívott anyukám, és köszönte a Popper Péter könyvet, a Lélekrágcsálókat, amit kölcsönadtam neki. Elmondta, mennyire tetszik neki, és milyen jó humorral közöl komoly mondanivalókat. Majd így folytatta: engedd meg, hogy elmeséljek belőle egy történetet, ami nekem nagyon tetszik. Káinról és Ábelről szólt, akik pár száz évvel már nem emlékeztek arra, hogy melyikük ölte meg a másikat. Erre Ábel így válaszolt: "tudod Káin, már én sem emlékszem, és már nincs is jelentősége."
 
És miután ezt anyukám így elmondta, még hozzátette, hogy felejtsünk el minden rosszat ami a múltban történt, mert csak így lesz béke az emberben. Nem hittem a fülemnek. Egyszerűen megtörtént a csoda!" Anna története

 

"Arra kerestem a választ és segítséget, hogy miért nem tudok párt találni. A probléma okát magamban kerestem, mert tudtam, valami nincs rendben velem. Három családállításon vettem részt.
 
Először néhány évvel ezelőtt, akkor a „kishercegnő" effektust gyógyítottuk. A terápia után anyukámmal javult a kapcsolatom, de a férfiak terén minden maradt a régiben. A második alkalommal a női vonalat hoztuk rendbe. A sajátomon kívül mások állításánál is nagyon nehéz sorsú női szerepeket kellett felvállalnom. A terápia nagyon hatásos volt. Megjelent az életemben egy férfi, akivel egy randevúnál már tovább jutottunk.
 
Azonban egy asztrológiai elemzés során kiderült, a meg nem született testvéremmel való kapcsolat miatt nem tudok előbbre lépni. Ezután nem sokkal egy újabb családállításra mentem. Péter kitesztelte, a meg nem született testvérem mellett még egy csecsemőkorban elhunyt apai nagybácsim is akadályozza ezt a folyamatot, így mindkét témára elvégeztük az állítást.
 
Sikerült megtalálni a probléma valódi gyökerét, leomlott a fal körülöttem. Három héttel a terápia után összejöttünk a párommal, akivel nagyon boldog, harmonikus kapcsolatban élek már 2 hónapja. Köszönöm."Erzsi évek óta nem talált párt magának, magában kereste a bajt, pedig az messzebb gyökerezett.

 

"Az egyik állításban szereplőként vettem részt, nem az én problémám volt, de minővéletlen1, pont hasonló cipőben jártam, mint a társam, csak épp a másik oldalon. Az állításkor minő véletlen a szerencsétlen második szerepét kaptam, de tán ez volt a szerencsém. Kimondhattam azt, ami korábban nem mertem, amihez addig nem volt erőm, amit magamtól nem tudtam. Nem akartam második lenni, "elengedlek", mondtam. A családállítás után talán 1 héttel találkoztam személyesen az én háromszögem csúcsával, de furán egyszerűen tudtam neki végleg nemet mondani, és könnyen elengedni."Zoltán nem is párkapcsolati gondokra keresett megoldást, de végül egy szerelmi háromszöget sikerült kiegyenesítenie.
Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?