Menu

A selfnessről

Mi is a Selfness? 

A selfness fogalmát Matthias Horx trend- és jövőkutató fogalmazta meg még a 2000-es évek elején. A selfness hatékonyságát az alternatív gyógymódok képviselői, illetve pszichológusok és lélekgyógyászok ismerték fel először. Napjainkra azonban már egyre több tudományág képviselője  csatlakozott a 21. század egyik legmodernebb és legteljesebb életvezetési módszeréhez.

A selfness az egészséges életmódra törekvők számára egy olyan továbbfejlődést jelent, melynek eredményeként megszületik a kiegyensúlyozott, magát és döntéseit felelősen vállaló, önmagával és környezetével szemben igényes és harmóniában élő személyiség.

A selfness egyfajta életvezetési választás: a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtésére, illetve a saját magunkkal, belső énünkkel való kapcsolat kialakítására irányul. Ami a módszereket  illeti, a selfness életmód iránt nyitott egyének elsősorban az önismeretet és személyiségfejlődést elősegítő, az énkép megerősítését szolgáló tréningek, terápiák alkalmazásával juthatnak el a belső harmónia és ez által egy egészségesebb, boldogabb lét állapotába.

A selfness hatékonyságának titka, hogy egy élethosszig tartó harmonikus, optimista és pozitív életfelfogás kialakítására késztet bennünket. Ennek eléréséhez eleinte komoly erőfeszítésre van szükség, ami idővel egyre könnyebbé, végül pedig életformává válik.

Tudjon meg többet Selfness képzéseinkről ide kattintva!

Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?