Menu

A Theta Healingről

Intézetünkben egy újfajta öngyógyító és önfejlesztő módszer is elsajátítható, ami az élet minden területén alkalmazható. 

A Theta Healing segítségével a tudatalattink igazán szerves és együttműködő részévé válhat az életünknek, mindennapjainknak. Ugyanis a valódi változásokat itt érjük el azzal, hogy a Theta állapotban vagyunk képesek igazán a Mindenség Teremtőjéhez kapcsolódni és tanúi lehetünk életünk radikális változásainak. 

A Theta Healing egy erőteljes öngyógyító és önfejlesztő módszer. Az élet minden területén alkalmazható, bizonyítottan kvantumfizikai alapokra épül. A módszerrel fizikai, mentális, érzelmi és szellemi szinten dolgozunk. A Theta agyhullámot használva a tudatalattinkban tárolt negatív hitrendszereket, blokkokat oldjuk és támogatóra, pozitívra cseréljük, mivel az itt őrzött minták határozzák meg, milyen életet élünk most. A kurzuson tanított eszközökkel a gyakorló képessé válik elérni a Theta agyhullámot, kapcsolódni a Forrás energiához és azonnali eredményeket tapasztalni.

A tudatalattival való munka beletartozik az élet természetes rendjébe. Lényünk minden része, az agyunk, a testünk, a tudatalattink is értünk van, a létezés öröméért. A tudatos és a tudatalatti összehangolásával érhetjük el a radikális változásokat az életünkben. Integráció nélkül a haladás lassú.

A Theta healing módszerével a változást hozó folyamatok felgyorsulnak, a régi mintákat végleg elengedhetjük, az élet valóban alakíthatóvá válik. Amikor megváltoztatjuk, amiben hiszünk, megváltoznak az érzéseink, ami lehetővé teszi a valódi választást, hogy másképp cselekedjünk, döntsünk. Így megváltozik életünk és az eredmény, amit el kívánunk érni.

A módszer használja a Teremtő kifejezést, mely magában foglalja a Forrást, az Univerzális Intelligenciát, az Istenit, Univerzális Szeretetet, Kollektív Tudatot. Az energiára utal, ami körülöttünk és bennünk van. A Theta Healing egyetlen vallásra se nem alapoz, se nem épül. Tiszteletben tartja mindenki értékeit, jogát a saját hitéhez és spirituális gyakorlataihoz. Mindenkinek szabad hozzáférése van ehhez a csodálatos erőhöz, hogy ezzel együtt  új tapasztalást teremtsen magának és szeretteinek.

Kiknek ajánljuk a Theta Healing módszert?

Mindenkinek, aki

• kész a valódi változásokat megélni és beengedni az életébe

• nyitott és elkötelezett, hogy tegyenek önmagáért és másokért

• saját, már megtanult, gyógyító módszerét szeretné újabb szintre emelni

• csak egyszerűen kíváncsi egy korlátok nélküli, intuitív és határtalan elme világára

• szeretne megtapasztalni egy örömteli, drámáktól mentes világot

• saját képességei és tehetsége szerint kíván szabadon és teljességgel élni

Tudjon meg többet Theta Healing tanfolyamainkról ide kattintva!

Vissza a tetejére

Szeretne többet tudni programjainkról?