János Péter PhS

A Stúdió vezetője, pszichológus, kineziológus, Hellinger-terapeuta, tanár, egyetemi oktató

Munkájának fő eszköze a kineziológia, de neuro-kineziológiával is foglalkozik, tanít, családleképezéses hétvégéket tart Budapesten és vidéken is.

A Magyarországi Kineziológusok Szövetségének az alapítás óta (1992) az elnöke, 5 ág nemzetközi aktív oktatója. Előadásokat is vállal Budapesten és vidéken is. Rádiós és tévés műsorok állandó szakértője.

Korcsmáros Magdával egy új ágát is létrehozták a kineziológiának, amely magában foglalja a kineziológia alapjait, az antropozófiai nézeteket, a pszichológiát és az asztrológiát is. Az új irányvonalat 2001-ben mutatták be a Magyarországi Kineziológiai Világtalálkozón mutatták be, ami a Spirituális Radix nevet kapta.

1992 nyarán Magyarországon elsőként hozott létre egy kineziológiával foglalkozó Stúdiót (Phoenix Stúdió), majd ez év szeptemberében a Magyarországi Kineziológusok Szövetsége (MKSz) az alakuló közgyűlésén a Szövetség Elnökévé választotta.

Jelentős szerepe volt abban, hogy a MKSz-t az IKC (Nemzetközi Szövetség) felvette tagjai sorába. Kezdettől fogva szívén viseli a kineziológia sorsát, ennek a munkának él, terjeszti, előadásokat tart, oktat és segít a hozzáfordulókon.

A Miskolci Bölcsész Egyesület Nagy Lajos Király Magánegyetemén saját jegyzetéből “Pre- és Perinatális” pszichológiát tanított pszichológus hallgatóknak. Ez a kutatási területe, erről a témáról írta nagydoktori disszertációját.

A családállítást a leképezés megalkotójától, Bert Hellingertől személyesen is tanulta, de Volf Büntig, Wilfried Nelles, Angszter Mária és Peter Orbán is kiváló tanítói voltak. Azóta több ezer problémás esetet sikerült megoldania, családállításokat Budapesten és vidéken is végez.

Elérhetőségei:

mobil: +3620 941-2048
tel.: +361-787-3534
e-mail: janos.peter@phoenixselfness.hu
cím: 1111 Budapest Karinthy Frigyes út 22. III. em. 3.

Bővebben rólunk →