Az asztro-kineziológia egyik új ága, amelyet Dr. János Péter és Dr. Korcsmáros Magda fejlesztett ki és terjesztett el. A Spirituális Rádix segíti az emberek boldogulását, kiteljesedésüket és szeretetteljes harmonikus egységüket megteremteni. Egyszerre használja az antropozófia, az asztrológia és a kineziológia tudományát, hogy egy magasabb rendű spirituális harmóniához segítse az embereket fizikai, éteri, asztrális és mentális szinteken.

Ez a módszer azért kapta a Spirituális Radix nevet, mert visszanyúl a gyökereinkig, és mert utat mutat, hogy merre haladjunk egészségesen, boldog kiegyensúlyozottságban a kiteljesedés felé.

Gyökereink a születés pillanatában vannak, amikor is feltöltődünk azokkal az energiákkal, amik abban a „pillanatban” a kozmoszra jellemzőek.

Spirituális Radix

Mire használható ez a módszer?

Segítséget nyújt tanulási nehézségekkel küzdőknek (olvasás-, írás-, számolási gondok), vizsgadrukk vagy versenyláz esetén, pszichoszomatikus betegségben, szorongásban, stresszben szenvedőknek vagy önértékelési zavarral küszködőknek.

Csökkenti a szenvedélybetegségek, pánikbetegségek, allergiás tünetek, panaszok, beszédhibák tüneteit, könnyebben elviselhetővé teszi a párkapcsolati, házassági, családi konfliktusok, szexuális problémákat, valamint feloldja a további fizikai és lelki traumákat.

Az elemzés igazi célja elsősorban az önismeret, társaink, környezetünk jobb megértése és lelki ráhangolódásunk az igazi feladatainkra.

Kérésre éves horoszkóp elkészítésére is lehetőség van, ami a következő évre enged konkrétabban rátekinteni, akár prognosztikai lehetőségeket is feltárva.

De bármilyen konkrét problémával is fordulhat hozzánk, amiben szintén az asztrológia segítségét is igénybe vesszük. Ezek lehetnek tanulási problémák, nevelési tanácsadás, egészségmegőrzés, gyermektervezés, gyermekvárás, párkapcsolati kérdések, illetve bármilyen más kérdésben nyújtott tanácsadás.